Merkkipäivälahjoitus

Lahjoitusten avulla kehitetään opetuskäytäntöjä ja tuetaan lapsia ja nuoria saamaan riittävä koulutus Kirkon Ulkomaanavun kohdemaissa.

Juhliessasi syntymäpäivääsi, häitä tai muuta merkkipäivää pyydä muistamiset ohjattavaksi Opettajat ilman rajoja -verkoston työn tukemiseen.

Ilmoita meille merkkipäiväsi ajankohta alla olevalla lomakkeella ja kerro läheisillesi, että kukkien ja lahjojen sijaan toivot lahjoitusta kehittyvien maiden lasten ja nuorten koulutukseen.

Jos vietät poismenneen omaisesi muistotilaisuutta, voit perustaa muistokeräyksen, jonka tuotoilla autetaan lapsia ja nuoria.

Kerro läheisillesi tilinumeromme IBAN Nordea: FI33 1572 3000 5005 04 ja valitsemasi viesti (esim. Lahja Lahjoittaja 50 v.) lahjoittamista varten.

Merkkipäiväkeräyksen tai tai muistolahjoituksen ilmoittaminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

P.s. Kuvassa Mirimo Consolatrice (oik.) ja Wivine Isheja. Opinnot Rwamwanjan ammattikoulussa innostivat ystävyksiä perustamaan leipomon. Ammattikoulutus lisää nuorten toimeentulomahdollisuuksia. Ennen opintojen tarjoamista tehtiin paikallinen markkina-analyysi toimeentulon mahdollistavista työpaikoista ja -mahdollisuuksista.

Kuvaaja: Jari Kivelä