Tue työtä

Haluatko tukea Opettajat ilman rajoja -verkoston työtä koulutuksen edistämiseksi maailman hauraimmissa konteksteissa?

Kehitysmaissa lasten ja nuorten peruskoulu jää usein kesken perheen köyhyyden tai koulutukseen sitoutumattomuuden seurauksena. Perustiedot ja -taidot kuten luku- ja laskutaito puuttuvat monelta ja tulevaisuuden toimeentulomahdollisuudet ovat heikot. Lahjoittamalla autat Kirkon Ulkomaanavun opetushankkeiden avulla lapsia ja nuoria saamaan riittävää koulutusta pätevän opettajan johdolla.

Tekstiviestilahjoitus

Lahjoita Opettajat ilman rajoja -verkoston toimintaan lähettämällä tekstiviesti ”Opettaja” numeroon 16499. Lahjoituksen arvo on 20 euroa. Lahjoituksella tuet  lasten ja nuorten koulutuksen kehittämistä Kirkon Ulkomaanavun kohdemaissa.

Oma kampanja

Keksi itsellesi sopiva tapa kampanjoida lasten ja nuorten koulutuksen hyväksi ja innosta ystäväsi mukaan. Toteutat oman keräyksen helposti sivuillamme.

Päivätyökeräys

Järjestä koulussasi päivätyökeräys, jolla keräätte varoja lasten ja nuorten koulutuksen edistämiseen Kirkon Ulkomaanavun hankkeissa.

Kambodza-kävely

Viettäkää koulussanne iloinen liikuntapäivä keräten samalla varoja kambodzalaisten lasten ja nuorten koulutuksen turvaamiseen

Peace United -jalkapallo-ottelu kouluille

Järjestäkää koulussanne jalkapallon ystävyysottelu rauhan puolesta

Lipaskeräys

Järjestä lipaskeräys lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen tueksi

Merkkipäivälahjoitus

Ohjaa merkkipäivän muistamisesi lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen kehittyvissä maissa

P.s. Kuvassa Nepalin Kaleshworin kylän Kaverukset vasemmalta Swastika Humagain, Anusha Chamlagain ja Rachana Dahal.