Opettajat Suomessa

Suomessa Opettajat ilman rajoja -verkosto tarjoaa tukea koulujen globaalikasvatukseen kehittämällä kouluarkeen sopivia työvälineitä, malleja, menetelmiä ja uusia materiaaleja. Liittymällä verkostoon saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja vapaaehtoispaikoista.

Tulevia tapahtumia

Maailma kylässä –festivaali 27.–28.5.2017

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Festivaali järjestetään joka kevät toukokuun lopussa.

Festivaali järjestetään seuraavan kerran 27.–28.5.2017. Teemana on kansalaisyhteiskunta ja alueellinen painotus on Latinalaisessa Amerikassa.

Ohjelmassa on joka vuosi musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.

Lisätietoa Opettajat ilman rajoja -verkostosta Maailma kylässä -festivaaleilla julkaistaan myöhemmin.

Maailman opettajien päivän seminaari 2017

Seminaarissa esitellään Opettajat ilman rajoja -verkoston toimintaa ja kokemuksia vapaaehtoistyöstä, kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä osallistutaan työpajoihin

Seminaarissa jaetaan myös vuoden Globaalikasvattajapalkinnot

Lue lisää seminaarista.

Educa-messut 2018

Educa-messut kokoaa opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset vuosittain Messukeskukseen. Tapahtuma koostuu Suomen suurimmasta alan näyttelystä ja Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n järjestämästä korkeatasoisesta, kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta. Seuraavat Educa-messut järjestetään 26.–27.1.2018

Opettajat ilman rajoja -verkoston toiminta Suomessa

Tervetuloa mukaan verkoston toimintaan!